Здравеите колеги.Скоро сменях гарнитура на главата и днес взимам колата и свти дюзата.Работи си на бензин няма ядове ама свети и дразни.Помислих че има грешка и отидох да е изчистят дава някакав Фазов датчик и неиска да е изчисти.Паля колата и тая дюза светва след 1 минута .Ако някои знае къв е тоя фазов датчик да ми каже.Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фазов датчик
Collapse
X
-
Да намира се на изпускателния вал,и за смяната му се сваля ангренажа-цена на датчика около 130-140 лв.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Ми колега незнам точно аз сменях всички гарнитури,препасване на клапани, гумички на клапани,шлаифане на глава,водна проба за да видим да не е спукана главатаи .Цялото удовоствие с труд и материали ми излезна 500лв.Дано съм ти бил полезенLast edited by Vankata85; d.m.y г., 21:59.Alfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
-
Да, мерси, аз ориентировъчно питам, за разглобяване, смяна 2те гарнитури и шлайфане на 2те глави и сглобяване ми искат 400 само за труд, абе общо взето явно е толкова.
Тъпото е, че майсторите в бг са мързеливи копелета и като видят боксер и АХ
Всеки иска примерно да сменя гарнитура на глава на вектра, дето и аз ще си я сменя в двора, щото е къде къде по-лесно. Между другото цената за вектра е 200Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
-
Първоначално публикувано от Bullit Покажи съобщениеДа, мерси, аз ориентировъчно питам, за разглобяване, смяна 2те гарнитури и шлайфане на 2те глави и сглобяване ми искат 400 само за труд, абе общо взето явно е толкова.
Тъпото е, че майсторите в бг са мързеливи копелета и като видят боксер и АХ
Всеки иска примерно да сменя гарнитура на глава на вектра, дето и аз ще си я сменя в двора, щото е къде къде по-лесно. Между другото цената за вектра е 200Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеМи шом моеш в двора,смени си и твойтеAlfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
Comment